Acasa
          CENZORAT PROFESIONIST
PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI


    

        Din experienta acumulata de-a lungul timpului, sfatuim conducerea tuturor asociatiilor de proprietari sa apeleze intotdeauna la servicii de cenzorat profesioniste, oferite de o societate de cenzorat si expertiza contabila autorizata in conditiile legii si membra a Corpului Expertilor Contabili Contabililor Autorizati din Romania - C.E.C.C.A.R.
 
       Costul cu rezolvarea problemelor ulterioare generate de nerespectarea acestui sfat este foarte mare, si cu certitudine poate fi evitat printr-o alegere profesionista la nivelul serviciului de cenzorat al asociatiei dumneavoastra.
                                                                 
       Compania noastra, ET&T se remarca pe piata de specialitate prin accentul pe care il acordam profesionalismului serviciilor oferite în controlul si cenzoratul activitatii asociatiilor de proprietari, echipa coordonata de catre expert contabil Eugen Țugui fiind credem noi, o solutie profesionista care garanteaza tuturor clientilor din portofoliu, transparenta, comunicare, corectitudine si respectarea legislatiei in vigoare fara compromisuri în activitatea asociatiilor de proprietari.

img sediu
                                                          
      De exemplu, datorita crizei actuale de personal calificat si specializat in tinerea si conducerea evidentelor financiar-contabile ale Asociatiilor de Proprietari, aproape in fiecare asociatie exista conflicte si tensiuni extrem de mari intre membrii asociatiei precum si alte probleme financiar-contabile care nerezolvate la timp pot conduce la pierderi materiale insemnate pentru asociatie.
 
      Si totusi, ce este de facut? Cum se poate rezolva aceasta problema care genereaza zeci de conflicte in cadrul Asociatiilor de Proprietari?                                             
 
      Solutia este sa aveti serviciul de CENZORAT asigurat de o echipa de profesionisti, neutri si independenti, și care fără compromisuri  să supravegheze întreaga activitate atât financiar-contabila cât si juridică a asociatiei dumneavoastra, ghidandu-i corect pe administrator, contabil, Presedinte,  membrii Comitetului Executiv, proprietarii asociatiei, prin multitudinea de reglementari legale si fiscale existente în legislația din România.

        În felul acesta aveți un cenzor profesionist care lucrează pentru liniștea dumneavoastră și vegheaza la respectarea legii in cadrul intregii activități a asociației.

         Noi credem ca este mult mai intelept sa renuntati la comisiile de cenzori formate din membrii proprietari fara studii economice temeinice, care de cele mai multe ori doar simuleaza verificarea actelor financiar - contabile ale asociatiei, intocmite de "vecinul de la 2" administrator si prieten cu cei din comisia de cenzori......

      Am întâlnit numeroase situații în cadrul asociațiilor de proprietari la care datorită compromisului și neprofesionalismului comisiei de cenzori, administratorul asociatiei a delapidat sume importante din banii asociațiilor, fără ca membrii acestora măcar sa banuiasca faptul ca sistematic, lună de lună fondurile asociatiei erau sărăcite prin fraude și scheme de furt extrem de bine puse la punct, pentru a înșela vigilența celor care aveau responsabilitatea să vegheze la respectarea legalitatii, sau uneori chiar cu complicitatea acestora.

    
     Daca doriti sa evitati fraudele si suspiciunile la nivelul asociatiei de proprietari,  vă asteptam sa ne solicitati sa devenim parteneri, din funcția de CENZOR  pentru asigurarea legalității la nivelul întregii activități din asociația dumneavoastră.
 
                                                                POZA 3 pag 1
 
          ET&T vă poate furniza servicii profesioniste pentru functia de Cenzor al asociatiei dumneavoastra la prețuri convenabile si in limita bugetului alocat pentru acest serviciu in cadrul asociatiei.
 
     Primul pas este sa ne contactati la telefon 0751.191.619. Departamentul marketing va este la dispozitie cu informatii, detalii si sugestii in vederea stabilirii unei colaborări printr-o oferta personalizată catre asociatia dumneavoastră.