Despre activitatea Asociatiei de Proprietari

WinMENTOR - Soft de gestiune si contabilitate

Opinie personala:

    Din experiența practică directă în lucrul cu acest soft de gestiune și contabilitate - WinMENTOR, desfășurată pe parcursul mai multor ani, pornind de la activități de contabilitate atât primară cât și financiară, în domenii de producție, servicii, comerț, salarizare, analiză financiară, etc..... dar și din comparația (tot practică) cu soft-urile SAGA si CIEL,

va recomand cu căldură experiența lucrului cu WinMENTOR !

                                       ID-10015432

   Nu am experiența directă a lucrului cu alte soft-uri de specialitate, în afara celor menționate anterior, și de aceea îmi rezerv dreptul de a-mi exprima opinia personală doar cu privire la acestea.

    Alegerea este a dumneavoastră!

   Binențeles că fiecare soft are puncte forte și puncte slabe......însă eu...prefer.... WinMENTOR.

   Punctele forte ale acestuia sunt extrema flexibilitate pe care o oferă, rapoartele diverse pe care le poate emite, o interfață prietenoasă cu utilizatorul, și mai ales exactitatea  și corectitudinea datelor procesate, precum și arhivarea acestora. Sistemul de back-up este foarte bun. Desemenea, up-date la o versiune nouă a programului se poate face foarte ușor, aceasta fără costuri suplimentare importante.

   De ani buni, o echipă numeroasă și profesionistă aflată la sediul producatorului veghează la îmbunătățirea performanțelor acestui soft. I-am cunoscut personal și am văzut modul în care este întreținut și dezvoltat acest soft.

    Pentru companiile mari, WinMENTOR Enterprise, cu baza de date realizată în sistem Oracle, poate fi o soluție foarte bună.

    Pentru companiile mici, modulele cu variantele monopost sau rețea (vă recomand varianta EXTINS în detrimentul celei STANDARD) pot fi o soluție profesionistă care să acopere nevoile afacerii dumneavoastră.

   Punctele slabe ale acestui soft .......nu le pot enumera,....pentru că dacă au apărut și au fost semnalate de către utilizatori, colectivul de informaticieni ai producătorului, le-a remediat în cel mai scurt timp, îmbunătățindu-se substanțial, de la an la an performanțele acestui soft de gestiune și contabilitate - WinMENTOR.

   Vă recomand, ca în cazul în care vă decideți să achiziționați acest soft, să vă alegeți un distribuitor compatibil cu mentalitatea dumneavoastră, deoarece relația rezultată este de lungă durată.

   De aceea vă sfătuiesc, ca înainte de semnarea unui contract de achiziție WinMENTOR, să aveți întâlniri cu TOȚI distribuitorii WinMENTOR din localitatea dumneavoastră, să analizați cu atenție toate ofertele, și mai ales să solicitați să vă fie prezentată și persoana desemnată a se ocupa de firma dumneavoastră în cazul în care achiziționați WinMENTOR prin intermediul acelui distribuitor.

   La negocierea achiziției pachetului de programe WinMENTOR de la un distribuitor, luați-vă cu dumneavoastră expertul contabil si juristul care se ocupă de afacerea dumneavoastră!

   Dacă depașiți cu succes aceasta etapa, și vă alegeți un distribuitor profesionist si compatibil cu mentalitatea dumneavoastra, atunci WinMENTOR devine o solutie viabila în a rezolva o problema importantă a dezvoltării și funcționării afacerii dumneavoastra.

   Dacă alegerea nu este un succes, atunci .....nici nu vreau să îmi imaginez ce probleme veți avea!

   Aceasta opinie personală am exprimat-o fără a avea un interes financiar sau de altă natură, ci doar pentru ca dumneavoastră să evitați experiențe și greșeli pe care eu le-am făcut de-a lungul timpului, și care au generat pierderi de timp și energie în rezolvarea lor.

   Pentru prezentare soft WinMENTOR accesati link:

http://www.winmentor.ro/

    Pentru lista distribuitorilor accesati link:

http://www.winmentor.ro/cumperi.php?section=acoperire

   Puteți solicita producatorului și o listă impresionantă a companiilor la nivel național care au achiziționat și implementat WinMENTOR. Consultând această listă vă veți edifica cu privire la capacitațile acestui soft.

 Mult succes!                                                                                                     
Expert Contabil                                                                                              
Eugen Tugui

            CECCAR SIGLA


   Societatea de cenzorat si expertiza contabila ET&T  este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - C.E.C.C.A.R.
 
  


Decembrie 2018
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31